;
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi szabályzatunkat itt tudja elolvasni!
Ingyenes szállítás 18.000 Ft.-felett Ingyenes szállítás 18.000 Ft.-felett
FoxPostba szállítás 690 Ft.-ért! FoxPostba szállítás 690 Ft.-ért!

Szettek

Mi leszünk a stylistod!

Összeállításainkkal szeretnénk segíteni neked a választásban, pár kattintással elérheted a színben és stílusban harmonizáló szettjeinket! Akár ajándékba, akár saját magadnak keresgélsz táskát, sálat vagy bizsut többféle csomagból tudsz választani.

Rendezés:

A táska szett multifunkcionálisan jó ötlet!

A táska szett olyan alternatíva, amivel egyszerre több területen is profitálhatsz. Nem elég, hogy egy esztétikus, divatos táskával gazdagíthatod az életedet, még a hozzá tartozó kiegészítőket is egyszerűen beszerezheted.

De nem akármilyen pénztárcával vagy éppen sállal örvendeztetheted meg magadat, ha a készlet nyújtotta előnyökre szavazol. Ugyanis az egyes szettek tagjai ugyanazon külső stílusjegyeket testesítik meg. Vagyis olyan összhangot teremthetsz a megjelenésedben, ami garantálja számodra a dicséreteket és az őszinte elismeréstől átitatott bókokat.

A stílus maga az ember. Réges-régi, de mégis óriási bölcsességet dédelgető mondás ez, ami az élet számos területén megállja a helyét. Amilyen jellemvonások teret kaphatnak az öltözködésedben, a kellékeid megválasztásában, azok árulkodóak. Rólad mesélnek a környezetednek.

Bár az aktuális trend mindig próbál egyfajta iránymutatást adni, de vitathatatlanul az a legjobb, ha a saját, egyéni elképzeléseidre hallgatsz, még akkor is, ha azok aktuálisan nem egyeznek a divat diktálta feltételekkel.

Amikor úgy határozol, hogy táskát, pénztárcád vásárolsz, akkor kifejezetten nehéz dolgod van, ha valamennyire egyező, passzoló kiegészítőkre vágysz. Persze, idővel, rengeteg válogatás, nézelődés és kutatás után rátalálhatsz a tökéletes párosításra, de ezzel megannyi, másra is felhasználható időtől és energiától  szabadíthatod meg magadat. Miért ne könnyíthetnéd meg a saját dolgodat?

A táska szett kihagyhatatlan ajánlat egyéniségeknek!

Mit szólnál ahhoz, hogyha rózsaszín és arany árnyalatokban pompázó táskával indulhatnál neki a szürke, monoton hétköznapoknak? És mit gondolsz, hogy illene a képbe a jelenet, amikor egy helyiségbe belépve minden szem rád szegeződik…. Hiszen, ha a készletet preferáltad, akkor a táskádból könnyedén előhúzhatod a tárcádat, ami ugyanolyan színben, kialakításban, fazonban hirdeti egyéniséged egyediségét. Ha mindehhez még egy nyakadban lógó, passzoló sál is társul, akkor kész is a képlet: bezsebelheted a kimondott és kimondatlan elismeréseket. A kedvedet is nagymértékben befolyásolhatja, ha közvetlen környezeted folyamatosan pozitív ingerekkel  ajándékoz meg. A mosolyod tehát garantált, ha te testesíted meg a táska szett legújabb tulajdonosát!

Az oldal tetejére
45815e6fe45f526bae3d0cb019e47273