Barion Pixel ;
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi szabályzatunkat itt tudja elolvasni!
Ingyenes szállítás 18.000 Ft.-felett Ingyenes szállítás 18.000 Ft.-felett
FoxPostba szállítás 690 Ft.-ért! FoxPostba szállítás 690 Ft.-ért!

Minden termék

 Lepd meg magad egy gyönyörű új táskával -

Rendezés:

 

A divattáska soha nem megy ki a divatból!

A divattáska elnevezés hallatán sokan megrémülnek, mert úgy vélik, hogy egy olyan kiegészítőről van szó, ami ideig-óráig ugyan megállja a helyét, de amit végül félre kell tenni, mert már nem hozza azokat a jellemvonásokat, melyeket elvárnak tőle. Ez az elképzelés, azonban abszolút téves, és a rossz értelmezésből ered.

A divat szó önmagában nehezen definiálható megfelelően. Van, aki úgy gondol rá, mint az aktuálisan felkapott  tervezők földtől elrugaszkodott és megtestesített vágyára, míg megint mások egy ideiglenes, szakaszos jelenlétben gondolkodnak. A valóság, azonban ezeknél egyrészt sokkal tágabb, másrészt fényévekkel pozitívabb.

A trend mindig magába foglal olyan karakteres stílusjegyeket, melyek a legjellemzőbbek az adott korszakra, ruházatra vagy éppen kiegészítőkre. Ezek a jellemzők nincsenek kőbe vésve, vagyis nem kötelező a követésük, és nem úgy érdemes rájuk gondolni, mint egyeduralkodó paraméterekre.

Ezek a jellemvonások mutatnak egy utat, amin vagy elindulnak az emberek, vagy nem. Egyéni döntés, és nincs helyes vagy helytelen válasz, választás.

Másrészről a divat egy kortalan kategória, egy olyan jelző, ami pozitív jelentéssel bír. Felsorolni sem lehet, hogy hány olyan vissza-visszatérő, megjelenést markánsan érintő tulajdonság van, amin nem fog az idő vasmarka. Vannak olyan kollekciók, kellékek, amik fél évszázaddal ezelőtt is pontosan akkora népszerűségnek örvendtek, mint ma. Sőt.

A fenti állítás azt bizonyítja, hogy a trend halhatatlanságot is jelenthet, vagyis olyan paramétereket, amik kiállják az idő, az ízlés és a távolság próbáját.

A divattáska kortalan és halhatatlan!

A pozitív értelmezés mutatja meg a legjobban, hogy azok a kiegészítők, melyek jelzőként viselik a divat kifejezést, milyen múlhatatlan értékekkel büszkélkednek. A siker nem korosztálytól, vagy aktuális irányzatoktól függ. A siker olyan alap, amivel az adott kellékek már évek óta rendelkeznek.

Vagyis, ha olyan táskát keresel, ami nemcsak most, hanem évek múltán is megállja a helyét, ha olyan stílusjegyekre tennéd a voksodat, melyek idomulnak elképzeléseidhez, s melyek már évek óta tetszenek, akkor ezt bátran, és nem utolsó sorban egyszerűen megteheted.

Az oldal tetejére
45815e6fe45f526bae3d0cb019e47273