;
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Adatvédelmi szabályzatunkat itt tudja elolvasni! Elfogadom
Menü

Raffia Táskák Madagszkárról!

Rendezés:

A Raffia táska több, mint jó döntés

Amikor táskát keresel magadnak, akkor a választásod elsősorban neked okoz örömöt. Ám, amikor környezettudatos táska kerül az érdeklődésed célkeresztjébe, akkor sokkal globálisabb, teljesebb képről beszélhetünk. A környezetbarát gondolkodás nemcsak a szemét szortírozásából áll. Igazság szerint az élet legapróbbnak tűnő részeiben is érdemes zöld szemüvegen keresztül szemlélni a mindennapokat. Bár az egy fecske nem csinál nyarat mondás eléggé közkedvelt, hárító jellegű kijelentés mostanában, ám igazságtartalma minimális. Mert minden az egyének szintjén kezdődik el, így a változás is a legjobban apránként valósítható meg, kicsi lépésekben.

Az újrahasznosítás az egyik legnemesebb törekvés napjainkban. A műanyaggal képtelen elbánni a természet, s ennek az élővilág minden egyes tagja szenvedi a következményeit. Nem véletlen, hogy az egyik leginkább fajsúlyos zöld törekvés, hogy a rengeteg, le nem bomló szeméttel kezdeni kell valami hasznosat, érték teremtőt.  A pálmalevelekből készült táskák olyan termesztett növények leveleiből kerül előállításra, amely nagyon gyorsan újranő, így direkt a gyártásokhoz használják fel. 

Ezzel mindenki jól járhat. A gyártás folyamata leegyszerűsödik, az előállítás költsége redukálódik, és ami a legnagyobb pozitívum, hogy a természetre az emberiség által rárakott terhek csökkennek.

A raffia táskák nemcsak a lelkedet, a szemedet is gyönyörködteti!

Azon túl, hogy tudatos választásoddal hatékonyan hozzájárulhatsz a természetvédelemhez, az esztétikumról sem kell lemondanod egy percre sem. Ezek a táskák ugyanis pazar, utánozhatatlan jellemzőkkel büszkélkednek. Ha rájuk pillantasz biztos, hogy nem mondod meg: újrahasznosítva készültek.