Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Alkalmi / Business Look

Az alkalmi táska nemcsak alkalmankénti jó döntés!

Az alkalmi táska gyönyörű, kivételes megjelenésével az ünnepélyes, egyedi és nívós események sztárja lehet. Pontosabban viselésével te válhatsz az este főszereplőjévé, akire tapadnak az elismerő tekintetek.

Az alkalmi táska társ a mementók megélésében!

A stílusos, divatos táska több egy praktikus kelléknél. Igazi társ, amire számíthatsz az ünnepélyes eseményeken. Például, ha a zsebkendődet keresed, akkor benne bízhatsz, de természetesen vonzó kisugárzásodat is fokozhatja a jelenléte.


60termék
 

Alkalomra egy táska a divat nagyvárosaiból!

A kínálatunkban kapható termékpaletta tagjai különlegesek, mivel az angol, a holland és az olasz piacra készültek. Prémium minőségük megkérdőjelezhetetlen. Nem tömegtermékek, olyan táskák, melyek egyediséget, egyéniséget sugároznak, s melyek divatot teremtenek. A színes, vidám variációk mellett gyönyörű darabokat is felfedezhetsz, melyek tökéletesen méltóak az alkalmi pillanatok megünnepléséhez. De nemcsak alkalmanként. Miért ne tehetnéd minden egyes napodat különlegessé, ünneppé? A döntés csak rajtad áll. A készletünkben elérhető csinos, nőies táskák kiváló alapul szolgálhatnak ahhoz, hogy minden hétköznapodat ragyogóan széppé varázsolhasd. Az esztétikum mellett természetesen lényeges a praktikum. Az édesanyák számára például nem kifizetődő olyan táskát vásárolni, amely ugyan szemkápráztató, de nem lehet bele hatékonyan pakolni. A nálunk kapható termékek eggyé kovácsolják a praktikusság fontosságát és az esztétikusság hangsúlyos voltát. Ez bizony nem túlságosan gyakori kombináció, ahogy a táskáink sem mindennaposak, lévén csak mi árusítjuk őket Magyarországon.

Szűrés
Ár
 (Ft)
5 990 Ft - 22 991 Ft
Szín
Gyártó
Táska méret
Használat szerint
Anyaga
Fesztiváli szezonra
Divat nagyvárosából