Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Oldaltáska

Ha szereted a kényelmes viseletet az oldaltáska a legjobb választás!

Kifinomult külsővel, minden alkalomhoz illő Oldaltáskák széles választékával várunk itt téged! A divat fővárosaiból hozzuk el neked a legszebb darabokat! Most a tiéd lehet ha megrendeled nálunk még ma!


23termék
 

A női oldaltáska divatja halhatatlan

A női oldaltáska olyan eltörölhetetlen trendet teremtett, ami évtizedek óta tartja magát, ami nem le és elmosható, ami folyton folyvást lázban tartja az érdeklődőket. Hogy mi az oka ennek a teret és időt átívelő sikernek? Egyszerű.

A tervezők ideje korán rádöbbentek arra, hogy ez az a fazon, ez az a stílus, ami kellően rajongott a hölgyek körében. Egyszerre elegáns és exkluzív, vagy éppen sportos és könnyed, az adott modellnek megfelelően. Vagyis a tervezők, és divatszakértők nem csinálnak mást, mint az évtizedek óta taroló szabásmintát felöltöztetik az adott korszakra jellemző stílusjegyekkel. Így egyrészt az alap konstrukció, elgondolás sértetlenül megmarad, másrészt a trendi jellemvonások is főszerephez juthatnak. Ez nagyon lényeges szempont, mivel a hölgyeket az esetek többségében érdeklik a divat diktálta vonulatok, ám az esztétikum mellett fontos, hogy a praktikusság is górcső alá kerülhessen.

Az oldaltáska nemcsak egy jól kinéző, de nagyjából dísztárgyként funkcionáló kellék. Annál sokkal több. Igazi társ. A praktikus kialakítás garantálja, hogy minden, számodra lényeges kellékedet bele tudd helyezni. A telefon, a pénz- és irattárca, a zsebkendő és a minden más teljes harmóniában foglalhat helyet legújabb szerzeményedben.

A női oldaltáska bármilyen alkalomra kitűnő döntés!

Elegáns eseményre készülsz, ahol a dress code előírja, hogy milyen ruhaneműket vehetsz fel? Sportos kiegészítőt keresel a rohangálós mindennapokra? Milyen stílusjegyek varázsolnak el a legteljesebben?

A kínálatunkban kapható alternatívák sokoldalúságuk mellett maximális megbízhatóságot és verhetetlen ár/érték arányt képviselnek.

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 990 Ft - 22 991 Ft
Szín
Gyártó
Táska méret
Használat szerint
Anyaga
Fesztiváli szezonra
Divat nagyvárosából