Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Kézitáska

A kézitáska lehet öltözéked fénypontja!

Kiváló minőségű divatos táskák a minden napi használatra! Praktikus méretek, gyönyörű színválaszték és esztétikai kialakítás!
Válogass Kézitáska kategóriánkban ahol széles választékkal várunk Téged! Termékeink rendelést követően azonnal csomagolásra kerülnek, hiszen nálunk minden készleten van!


75termék
 

A Clutch biztos, hogy nem hagy cserben!

A Clutch az a kiegészítő, ami egyrészt nem hiányozhat a kelléktáradból, másrészt minden helyzetben hű társadként kísérhet téged. Az optimális kézitáska kiválasztása nem egyszerű feladat. Milyen stílus illik hozzád, mely alkalomra keresel válladra akasztható vagy éppen kezedben tartható modellt? Egyáltalán milyen jellemzők segíthetnek a döntésedben?

A táska valódi társ, ezt minden nő pontosan tudja. Nem mindegy, hogy adott szituációban milyen paraméterekkel megáldott kellékbe pakolhatsz, s a megjelenésed oldaláról nézve sem mellékes, hogy milyen stílusjegyeket preferálsz. Tökéletes végeredménnyel akkor számolhatsz, ha divatos, nőies és ízlésedhez tökéletesen idomuló modellt részesítesz előnyben. Lényeges, hogy legújabb szerzeményed minden tekintetben ideális legyen a számodra, mivel a hosszútávú elégedettségnek ez az egyetlen kulcsa. Ha a táska színében, fazonjában és egész kisugárzásában téged képvisel, a te személyiségedet erősíti, akkor nem is kérdéses az elismeréseket, dicséreteket generáló megjelenés.

De vajon az esztétikum a lényegesebb szempont a vásárlásnál vagy a praktikum is szóhoz juthat?

Igazság szerint a legtöbben hajlamosak pusztán az esztétikummal foglalkozni. Az árnyalat milyenségével, a modell kialakításának módjával stb. Ez a reakció természetes, hiszen kár lenne tagadni, egy táska nemcsak használati, hanem dísztárgy is egyben. Ettől függetlenül a legjobb, ha a praktikumot is a reflektor fényébe állítod.

Mekkora pakolófelület áll a rendelkezésedre? A vállpánt lecsatolható, vagyis a táska vállból kézivé alakítható?

Ha ezekre az aprónak tűnő, mégis markáns befolyással rendelkező részletekre odafigyelsz, akkor előre borítékolható választásod sikere.

A Clutch minden alkalomra tökéletes alternatíva!

Ha eddig úgy gondoltad, hogy a kézitáska csak ünnepélyes eseményeken, dress code-dal ellátott rendezvényeken, vagy alkalmakon állja meg a helyét, akkor ismerd meg a kínálatunkban szereplő termékeket. Olyan sokszínű a paletta, hogy minden helyzetre találhatsz optimális kiegészítőt. Nem kell nélkülöznöd a szürke hétköznapokba színt hozó táskádat. A kedvező áraknak hála akár minden nap más Clutch elbűvölő kisugárzásában fürdőzhetsz.

Szűrés
Ár
 (Ft)
12 989 Ft - 22 991 Ft
Szín
Gyártó
Táska méret
Használat szerint
Anyaga
Fesztiváli szezonra
Divat nagyvárosából