Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Utazótáska

Nagy méretű utazótáskák- Weekender-ek!

Ebben minden elfér ami egy pár napos utazáshoz szükséges! Nagyméretű utazótáskák különböző színekben! Nézz körül kínálatunkban és rendeld meg még ma Utazótáskádat a nagyontaska.hu oldalán!


10termék 110

Miben rejlik a hímzett táska ellenállhatatlan varázsa?

A hímzett táska utánozhatatlanul szép, ráadásul teljes mértékig trendi. A divat folyamatosan óvó szárnyai között tartja a kézműves hímzés technikáját, mivel olyan jolly jokerről van szó, amivel bármikor elő lehet rukkolni, a maximális siker és elismerés reményében.

A hímzés kivételesen gyönyörű és párját ritkítja. Olyan eljárás, ami nem pótolható, s amit felesleges lenne lecserélni, éppen azért, mert nem tehető semmi sem a helyére. Ahogy telik az idő úgy válnak egyre nagyobb kinccsé a kézműves értékek. Nem véletlen, hogy a kínálatunkban kapható, az angol, holland és olasz piacokra szánt táskák egy része ezzel a speciális, utánozhatatlan díszítési formával büszkélkedik.

Ha fontos számodra a szépség és az egyediség, ha mindig is különleges kiegészítőre vágytál, akkor a legjobb helyen jársz. A prémium minőségű termékek nem hagynak cserben. A hosszú élettartamot legalább olyan biztosra veheted, mint a szemed elé táruló, bámulatos látványt.

A hímzett táska bárhova elkísérhet!

A gyönyörű fizikai jegyek nem korlátoznak a táska hordásában. A szürke hétköznapokban ugyanolyan sikeresen színezheted át a perceket, mint az alkalmi, nívós eseményeken. Csinos táskád kiemelkedő esztétikumán kívül a praktikum tekintetében is lekörözhetetlen. Ez a kombináció verhetetlen, hiszen miért is kellene választanod a szépség és a hasznosság között, ha egyszer mindkettőt, egyetlen táskában megkaphatod? A kivételesen stílusos hímzett kiegészítő vidám pillanatokkal gazdagíthat, sokszínűségének köszönhetően, melyet szó szerint és átvitt értelemben is érthetsz. Így az egyediség egyetlen döntésed nyomán a mindennapjaid részévé válhat!

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 990 Ft - 17 990 Ft
Szín
Gyártó
Táska méret
Használat szerint
Anyaga
Fesztiváli szezonra
Divat nagyvárosából