Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Kifordítható táska

A kifordítható táska duplán telitalálat!

A kifordítható táska az a kihagyhatatlan ajánlat, ami mellett nem érdemes elmenned szó, és vásárlási tett nélkül. Hogy mi a legnagyobb pozitívuma? Természetesen sokoldalú variálhatósága. Úgy váltogathatod a kinézetét, ahogy azt a kedved, hangulatod vagy éppen a helyzet kívánja.

Egyetlen táska beszerzésével kettő ellenállhatatlan kellékkel gazdagíthatod az életedet. Ez ám a tökéletes üzlet. Ráadásul mindennek tetejében a kínálatunkban rád várakozó termékpaletta tagjai kedvező anyagi feltételeket biztosítanak neked. Egyetlen táska áráért megduplázhatod a vele járó előnyöket.


13termék 113

Praktikus táska?

A minőség nyilván nem szenvedhet hiányt, hiszen csak akkor használhatod ki a kiegészítő összes jó tulajdonságát, ha viselésével hosszú élettartamot borítékol. A mindennapok forgatagában nélkülözhetetlen egy praktikus táska, amit mindig magadnál tarthatsz, ami jól viseli a strapát, és ami nem reagál rosszul a környezeti hatásokra.

A színárnyalat kiválasztása is roppant lényeges feladat, ebben az esetben kívül-belül érdemes alaposan átnézned kiszemeltedet, hiszen csak akkor járhatsz duplázva jól, ha a külső és a belső egyaránt ízlésedhez idomul.

A kifordítható táska a váratlan helyzetek sztárja!

Ha egyik percről a másikra változtatni szeretnél megjelenéseden, ha úgy gondolod, nincs időd várni a másik táskád előkeresésére, akkor ezt a modellt neked találták ki! Ha kipakoltál belőle mindent, akkor mehet a varázslat: csiribú csiribá helyett nemes egyszerűséggel kifordíthatod divatos kellékedet. Mozdulatod nyomán teljesen új hangulatot, trendi külsőt és pazar életérzést teremthetsz, bármikor, bármilyen helyzetben, így válhatsz te magad is a váratlan helyzetek átalakuló művészévé!

Szűrés
Ár
 (Ft)
11 990 Ft - 18 990 Ft
Szín
Gyártó
Táska méret
Használat szerint
Anyaga
Divat nagyvárosából