Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Strandtáska

Strandtáskák a nyár elengedhetetlen kellékei!

Vidám színekben pompázhatsz a strandokon, tengerpartokon ezekkel a gyönyörű Strandtáskákkal! Nagy méretűek, hogy minden elférjen egyetlen táskában! Elengedhetetlen kellékei a nyaralásnak vagy a strandolásnak!


22termék
 

A legjobb strandtáska jellemvonásai

Egy praktikus kellék esetén határozottan nehéz megállapítani, hogy milyen a “tökéletes” típus. A legjobb strandtáska lehet, hogy valakinek ilyen, másnak meg olyan, vagyis merőben eltérőek lehetnek az igények. Utóbbi kijelentés az esztétikusságra vonatkoztatva teljes egészében megállja a helyét, ám a praktikumot górcső alá véve könnyedén találhatunk olyan tulajdonságokat, melyek garantáltan minden érdeklődő számára lényegesek.

A kellő méretű pakolótér például nem lehet kompromisszum kérdése. Gondolj csak bele, hogy nagy általánosságban mennyi mindent szánsz a nyaralásra: papucs, törölköző, naptej, váltó ruha, üdítő, némi elemózsia, pumpa, matrac, labda, hogy csak a legalapvetőbbeket hangsúlyozzuk ki. Ahhoz, hogy mindent kényelmesen el tudj pakolni, bizony szükséges a nagy tér. Pláne, ha családi strandolásról van szó, ahol a papucsok, fürdőruhák, és törölközők száma sokszorozódik.

Az egyterű megoldások legalább annyira népszerűek, mint az elválasztott fakkokkal tervezett modellek. Igazság szerint az már ízlés kérdése, hogy ki-milyen feltételek szerint szeret és tud pakolni. Ha téged nem zavar az egy tér, vagyis nem gond, ha a cuccaid némileg összekeverednek, akkor bátran leteheted a voksodat egy ilyen modell mellett. Ám, ha a rendszerezés híve vagy, és strandolás után ildomosabbnak látod a vizes ruhákat külön rakni, akkor a több fakkos alternatíva a neked való döntés.

A strandtáska nyaralásod szponzora!

A részletekben rejlik a lényeg, tartja a régi mondás, s ez nagyon igaz. Bár első ránézésre a nyaralásod teljessége szempontjából nem tűnik égető problémának a táska kiválasztása, de a gyakorlat éppen ennek az ellenkezőjéről tanúskodik: igenis felelősségteljes és hangsúlyos feladat.

Szűrés
Ár
 (Ft)
6 989 Ft - 16 991 Ft
Szín
Gyártó
Táska méret
Használat szerint
Anyaga
Fesztiváli szezonra
Divat nagyvárosából