Ha szeretnél meglepni valakit, akár magadat egy szuper, egyedi divatkiegészítővel a Nagyon Táska kínálatában csak ilyeneket találsz!

Kérdése van? Hívjon minket!    +36 30 278 9833

Blog

Strandtáskából sosem lehet túl nagyot választani

2023.04.28 20:16
Strandtáskából sosem lehet túl nagyot választani

Amikor strandtáskát választunk, gyorsan elkezdjük listázni, hogy bele kell majd férjen a pokróc, a törölköző, a papucs, a naptej, a matrac, az úszógumi a labda és persze a homokozó készlet is. 

Két lehetőségünk van: vagy mi különítjük el külön zacskókba vagy tartókba a dolgokat és pakoljuk be az egy nagy rekesszel ellátott strandtáskába, vagy olyan modellt választunk, melyben külön kis fakkok vagy szeparált részek vannak a praktikus tárolásra kialakítva.

 

Nyilván senki sem szeretné a gyerekek homokozó készletet a törölközőhöz tenni, így a homokos dolgokat érdemes lehet egy külön kis hálós táskában tárolni - így míg elérjük a parkolót, a homok kihullik a kis nyílásokon, emiatt még az autó kiporszívózását is tudjuk még egy kicsit halogatni.

 

Persze nem mindenki megy autóval nyaralni, hiszen ha már ott vagy, akkor jobb lehet egy olyan modell, melyet könnyedén tudsz vinni a válladra akasztva anélkül, hogy mondjuk kiállna belőle a polifoamod és ott idegesítene a kezed körül.

 

Érdemes ilyenkor akár két számmal nagyobb modellt is venni, mert inkább legyen benne több hely, semmint, hogy kitülemkedjen mindenhol. Emiatt már a válladra is alig fog felférni, s folyton le fog csúszni, ami megint csak nem valami praktikus.

 

Figyelj arra vásárlás előtt, hogyha tényleg beleraknád minden dolgodat, akkor mennyire lenne kitömve, nehogy a varrás repedjen el a túltömés miatt. A szakadt strandtáska nem valami divatos.

 

Nézz körül kínálatunkban, ahol egyaránt találsz több kis, és egy nagy rekesszel kialakított divatos strandtáskákat.